ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ 

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ :

Ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής κυμαίνεται μεταξύ 2-7 εργάσιμων ημερών, από την ώρα που θα λάβετε το αντίστοιχο email επιβεβαίωσης, ανάλογα πάντα και με την διεύθυνση αποστολής.

Σε περιόδους υψηλής κίνησης ενδέχεται να επηρεαστεί ο χρόνος της αποστολής.

Παραδόσεις προϊόντων γίνονται τις καθημερινές εκτός αργιών. Τα Σαββατοκύριακα δεν γίνονται παραδόσεις.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ :

Το SASSYLO συνεργάζεται με την Γενική Ταχυδρομική .

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ :

Όλες οι παραγγελίες επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

Παράδοση στην κατοικία σας ή σε εναλλακτική διεύθυνση: τα έξοδα αποστολής είναι 3€. Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€.

 

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε προσεχτικά τις οδηγίες σχετικά με τις επιστροφές.

ΠΩΣ  ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ? :

Έχετε πάντα το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 20 ημερών . Η περίοδος επιστροφής  υπολογίζεται από την ημέρα παράδοσης του προιοντος.

Για να προχωρήσετε με τη διαδικασία μας στέλνετε ένα email στο sales@sassylo.gr όπου θα μας γράψετε τον κωδικό παραγγελίας, το λόγο επιστροφής και αναλυτικά τα στοιχεία σας .Στέλνουμε στο χωρο σας άτομο από την συνεργαζόμενη κούριερ όπου σας φέρνει το νέο προιόν και ταυτόχρονα παραλαμβάνει αυτό που θέλετε να επιστρέψετε. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του παραμένει στην αρχική της κατάσταση.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ;

Αν αλλάξατε γνώμη για μία αγορά σας, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει εσάς. Αν το λάθος είναι δικό μας, αν δηλαδή παραλάβατε λάθος προϊόν ή ελαττωματικό προϊόν, τότε τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εμάς τους ίδιους. Το κόστος αντικαταβολής δεν επιστρέφεται.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. ΓΙΝΕΤΑΙ;

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και στο φυσικό μας κατάστημα, SASSYLO , Ανδρέα Παπανδρέου 65 Κορδελίο , τηλεφώνο επικοινωνίας :6996725555 .Τα έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής ΔΕΝ επιστρέφονται.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 20 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Προσοχή, τα έξοδα αποστολής, επιστροφής και αντικαταβολής ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην επιστροφή χρημάτων. Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται δεκτές για τα είδη που βρίσκονται σε έκπτωση.

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close

Close

Close
Navigation
Categories